nieuws

Tweede Lidl met A++++ status

Formules

Tweede Lidl met A++++ status

GROESBEEK – Ook de Lidl in Groesbeek heeft de A++++ status. Dat is het hoogst haalbarte energielabel. De Lidl in Stein was het eerste gebouw van Nederland met deze status.

Beide winkels maken gebruik van zonnepanelen, led-verlichting, verhoogde isolatiewaarden, HR+++ drievoudig isolatieglas en duurzame bouwproducten.

Alle filialen
Vanaf nu krijgen alle nieuw te bouwen Lidl-filialen deze standaard. Verder heeft de supermarktketen begin dit jaar het ISO 50001 certificaat ontvangen. Daarmee is energiezuinig werken verankerd in de totale organisatie.

Geschoold
Ruim 11.000 medewerkers van Lidl zijn geschoold in het efficiënt omgaan met energie. Daarnaast heeft Lidl besloten om al haar koelmeubelen van glasafdekking te voorzien en is onder meer het filiaal in Stein voorzien van oplaadpalen voor alle elektrische voertuigen.

Reageer op dit artikel