nieuws

Eerste PUP Plus dient zich aan

Formules

Eerste PUP Plus dient zich aan

UTRECHT – Plus opent over circa acht weken zijn eerste Pick Up Point.

Dat zei Plus-ondernemer Krijn Vermeulen gisteren op de Foodretaildag 2014 in Utrecht, georganiseerd door accountantsbureau Deloitte. Waar dat precies gaat gebeuren, vertelde de Plus-ondernemer niet. ‘Van de huidige Plus-omzet is 0,8 procent digitaal. Er zijn op dit moment tachtig Plus-ondernemers online actief’, aldus Vermeulen over de huidige stand van zaken wat betreft online.

Voorzitter

Vermeulen meldde ook dat het orderpicken voor online bestellingen voorlopig niet centraal zal gebeuren, maar in de winkels. Sinds begin dit jaar is Vermeulen voorzitter van het hoofdbestuur van de Sperwer Coöperatie, waar alle Plus-ondernemers lid van zijn. ‘Ik wil van Plus de formule maken met het beste verdienmodel. Dat wil ik tijdens mijn voorzitterschap van het hoofdbestuur realiseren.’

Reageer op dit artikel