nieuws

Lidl start met nieuwe non-foodformule

Formules

Lidl start met nieuwe non-foodformule

TERNEUZEN – Lidl opent op zaterdag 30 augustus een nieuw type non-foodwinkel in de Oranjestraat in Terneuzen.

De supermarktketen gaat in de vestiging zijn non-food assortiment verkopen onder de naam Now or Never. De producten worden volgens dagblad BN De Stem aangeboden tegen ‘scherpe prijzen’.

Tweede keer

Het is de tweede keer dat Lidl het pand in gebruik neemt. In 2008 verruilde de supermarkt het gebouw voor een locatie in winkelcentrum Zuidpolder. Sindsdien stond het pand aan de Oranjestraat, dat eigendom is van Lidl, leeg.

Inrichting

Aan de buitenzijde staat nog steeds in grote letters dat het onderkomen te huur is, maar met de Now or Never-formule begint Lidl op deze plek dus met iets nieuws. De inrichting van de nieuwe zaak is volgens de krant in volle gang.

Lidl
Update: Navraag bij Lidl leert dat de naam Now or Never op de pui komt te staan. ‘Now or never is een tijdelijke winkel in Terneuzen waar afgeprijsde non-food artikelen worden verkocht. Lidl heeft wekelijks nieuwe non-food thema’s of acties waarbij soms bepaalde producten blijven liggen. Dit overschot wordt nu op één centraal punt, tegen extra scherpe prijzen, verkocht’, zegt woordvoerder Christine Braun van Lidl. Het assortiment zal bestaan uit circa 250 artikelen. Lidl bevestigt dat het om een tijdelijke winkel gaat. Een verdere uitrol staat niet op de agenda.

Reageer op dit artikel