nieuws

Coop geeft seizoenkaarten Ajax weg

Formules

Coop geeft seizoenkaarten Ajax weg

AMSTERDAM – De Coop aan de Eerste Jan Steenstraat in Amsterdam heeft twee seizoenkaarten van Ajax uitgereikt aan een klant.

De uitreiking vond afgelopen zaterdag plaats in de winkel. Het weggeven van de kaarten was het resultaat van een Ajax-actie die eerder dit jaar in de Coop van start ging. Van 28 april tot en met 6 juni maakten klanten kans op een Ajax-shirt, wanneer ze een actieproduct van biermerk Jupiler kochten. Wanneer de klant de kassabon (voorzien van naam en telefoonnummer) in een ton in de winkel deponeerde, deed men mee in de race om een shirt.

Ton

Tien weken lang werd er één keer in de week een bon uit de ton gehaald, waarna de winnaar een shirt in ontvangst nemen. Afgelopen weekend werden alle weekwinnaars uitgenodigd in de Coop om mee te dingen naar de hoofdprijs, de twee seizoenkaarten. Uiteindelijk kreeg Maarten Beekman (zie foto) de kaarten overhandigd. Naast hem filiaalmanager Tom Jongerius.

Reageer op dit artikel