nieuws

Nieuwe Coop opent in Schoonebeek

Formules

Nieuwe Coop opent in Schoonebeek

SCHOONEBEEK – Aan de Europaweg in Schoonebeek wordt op dinsdag 24 juni de nieuwe Coop-supermarkt geopend. Voorheen was de winkel een filiaal van C1000. In tien dagen werd het pand voorzien van een nieuwe look.

De winkel krijgt onder andere een nieuwe, overzichtelijke indeling, een nieuwe entree, energiezuinige verlichting en deuren voor de koelingen meldt Coevorden Actueel. Verder is er een pers voor vers vruchtensap, een koffiehoek en worden de openingstijden verruimd. Bakkerij Van Veenen levert een deel van het brood voor de winkel die iedere dag van 8.00 tot 20.00 geopend is.

Receptie
Op maandag 23 juni is er om 19.30 uur een receptie voor belangstellenden. Vervolgens is de winkel vanaf dinsdag 24 juni open voor klanten.

Reageer op dit artikel