nieuws

Tanger wil naar Brussel en Duitsland

Formules

Tanger wil naar Brussel en Duitsland

AMSTERDAM – Verscentrum Tanger wil nieuwe vestigingen openen in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Ook voor het buitenland heeft de oriëntaalse supermarktketen plannen.

Eigenaar Ahmed Barghaoul laat in een gesprek met De Volkskrant weten dat Tanger zich onder meer richt op Brussel en Duitsland. Volgens de website van het Verscentrum heeft de formule op dit moment winkels in Amsterdam, Almere, Rotterdam (2) en Antwerpen.

Concurrentie

Barghaoul benadrukt in het interview dat Nederlandse supermarktketens Tanger niet als een concurrent zien. ‘Tanger verkoopt toch vooral etnische producten die zij niet hebben. Luiers, schoonmaakmiddelen of typisch Nederlandse pindakaas zullen de klanten van Tanger bij een Hollandse supermarkt kopen. Sommige Hollandse supermarkten hopen juist dat er een Tanger bij hen in de buurt komt. Dat trekt klanten.’

Reageer op dit artikel