nieuws

Jumbo doopt versgarantie om

Formules

Jumbo doopt versgarantie om
Mark Pasveer

VEGHEL – De versgarantie, één van de Zeven Zekerheden van Jumbo, geldt vanaf 23 mei niet meer. De zogenoemde houdbaarheids-
garantie vervangt die zekerheid.

Distrifood meldde al in februari dat de Zekerheid zou veranderen. Dat bevestigt Jumbo nu op zijn Facebookpagina. ‘We dopen de versgarantie binnen de Zekerheid ‘Vers is ook écht vers’ om tot houdbaarheidsgarantie’, reageert Jumbo op de vraag van een klant over de 
Zekerheid.

Niet in het schap
‘Wij garanderen vanaf 23 mei dat producten met de houdbaarheidsdatum van vandaag niet in het schap liggen. Alles wat je koopt, is tot en met morgen houdbaar. Vind je toch een product waarvan de houdbaarheidsdatum vandaag verstrijkt? Dan mag je het gratis meenemen.’

Eenvoudiger voor klanten
Een aantal Jumbo-filialen is al overgegaan op de nieuwe regel.  De versgarantie was volgens Jumbo te complex. ‘We maken de garantie nu eenvoudiger voor klanten en beter uitvoerbaar voor onze collega’s in de winkel.’

Reageer op dit artikel