nieuws

Politie schiet bij ramkraak Supercoop Groesbeek

Formules

Politie schiet bij ramkraak Supercoop Groesbeek

GROESBEEK – De politie heeft vrijdagnacht in Groesbeek geschoten op vier mannen die een ramkraak pleegden op de Supercoop.

De mannen zouden met vuurwapens naar buiten zijn gekomen, aldus een woordvoerder van de politie. Eén van de mannen stond op de uitkijk terwijl de drie anderen met stoeptegels een winkelruit vernielden. Zij maakten rookwaar uit de supermarkt buit, aldus Gelderlander.nl.

Schoten

Buurtbewoners werden wakker van het gerinkel en zagen dat de mannen de supermarkt binnendrongen. Ze belden meteen de politie. Er was toevallig een surveillancewagen in de buurt, zodat agenten onmiddellijk poolshoogte bij de winkel konden nemen. Toen de inbrekers met een vuurwapen naar buiten kwamen, zijn schoten gelost. Zowel de politie als de daders hebben geschoten. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

De Supercoop in Groesbeek was vorig jaar ook al het doelwit van een ramkraak. Ook toen werd rookwaar buitgemaakt.

Reageer op dit artikel