nieuws

Lidl plaatst mandjes in alle winkels

Formules

Lidl plaatst mandjes in alle winkels

HUIZEN – Klanten van Lidl kunnen binnenkort in alle Nederlandse filialen van de supermarktketen gebruik maken van winkelmandjes.

Dat bevestigt woordvoerder Séverine van Tuyll van Serooskerken van Lidl Nederland tegen Distrifood. ‘In bepaalde filialen stellen wij sinds geruime tijd winkelmandjes beschikbaar voor onze klanten. Dit gebeurt in de winkels waar er door de klanten naar wordt gevraagd en waar dit tevens qua ruimte mogelijk is. Recentelijk zijn we gestart met de uitbreiding hiervan naar al onze filialen.’

Service

Tot op heden konden de klanten van Lidl voor de boodschappen alleen gebruikmaken van winkelkarren. De introductie van winkelmandjes is een nieuw teken dat de (voormalige) harddiscounter uitgroeit tot een no-nonsense service supermarkt. Een ander recent voorbeeld van die koerswijziging is de speciale feestdagenfolder van de supermarktketen. Deze ligt onder de naam Decemberfeest sinds woensdag in de filialen van Lidl.

Reageer op dit artikel