nieuws

Universiteitswinkel Spar heet Spar University

Formules

Universiteitswinkel Spar heet Spar University

AMSTERDAM – De studentenformule van Spar gaat Spar University heten. De eerste winkel van de door ondernemer Erwin Binneveld ontwikkelde formule gaat dinsdag open

De eerste vestiging is op het terrein van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Later dit jaar komt er een tweede vestiging bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam, en wordt de bestaande Spar van Binneveld (op de campus van de Universiteit Utrecht) omgebouwd naar de nieuwe formule. Volgend jaar of in 2015 moet een vierde vestiging komen bij de Technische Universiteit in Delft. De naam van de formule werd tot op het laatste moment geheim gehouden.

Openingsactie
Vorige week werd onder studenten van de Vrije Universiteit al flyers uitgedeeld om de Spar University onder de aandacht te brengen. Daarin stond onder meer ook de openingsactie van de winkel: een sixpack bier en een pizza voor €5.

Distrifood is aanwezig bij de officiële lancering van de winkel in Amsterdam. Later meer.

Reageer op dit artikel