nieuws

Jumbo: zes winkels erbij in september

Formules

Jumbo: zes winkels erbij in september

VEGHEL – Jumbo bouwt komende maand zes voormalige C1000’s om tot Jumbo.

Behalve de zes nieuwe winkels heropent de formule uit twee vernieuwde winkels: eéén in Odijk en één in Oirsbeek. De C1000-winkels die worden omgebouwd staan in:  Landgraaf, Oegstgeest, Breukelen, Hedel, Glanerbrug en De Lier. Alle winkels gaan zoals gebruikelijk ruim twee weken dicht om volledig te worden omgebouwd. Opvallend is dat het bij de ex-C1000’s in meerderheid om winkels van zelfstandige ondernemers gaat.

Zelfscan
De nieuwe en verbouwde winkels in Landgraaf, Oegstgeest, Glanerbrug, de Lier, Oirsbeek en Odijk zijn vanaf september voorzien van zelfscanning. Daarmee zet Jumbo vaart achter de invoering van dat systeem. 

Trots

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten is trots op de komst van de nieuwe winkels: ‘Jumbo blijft groeien. Met de overname van C1000 brengen we de beste elementen van Jumbo en C1000 samen onder één versterkt Jumbo merk. Zo verrijken we onze unieke Jumbo formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service met de beste elementen van C1000.’ Jumbo telt momenteel ruim 350 winkels.

Reageer op dit artikel