nieuws

Jumbo Velu heeft primeur met Jupiler-bus

Formules

Jumbo Velu heeft primeur met Jupiler-bus
Fotopersburo Dijkstra

AMSTERDAM – Jumbo Velu in Amsterdam is de eerste supermarkt in Nederland die gebruik heeft gemaakt van de Jupiler-bus.

Afgelopen zaterdag heeft Jumbo-ondernemer Mathieu Velu een speciale actie op touw gezet met bierbrouwer AB Inbev. Voor de winkel stond vijf uur lang een bus van Jupiler. Op het bovendek van het voertuig werd een barbecue voor de klanten georganiseerd en draaide een dj muziek. ‘De barbecue was gratis voor alle mensen. Op deze manier wilden we Jupiler onder de aandacht brengen en sfeer in de buurt creëren’, zegt Velu. Ook op de winkelvloer van de Jumbo stond alles in het teken van Jupiler. Voor de winkel stond een promoteam van het biermerk om flyers uit te delen om de klanten te attenderen op de Jupiler-aanbiedingen in de winkel.

Festivals
Het is de eerste keer dat de bus werd ingezet bij een supermarkt. Jupiler gebruikt de bus normaal gesproken bij grote evenementen zoals festivals. Volgens Velu zal de bus in de toekomst vaker worden ingezet bij supermarkten. ‘En als het aan mij ligt komt de bus hier nog vaker’, zegt Velu. ‘Intern zijn we al bezig om deze zomer nog meer acties voor de klanten te organiseren.’

Reageer op dit artikel