nieuws

Personeel Aldi in nieuw jasje gestoken

Formules

Personeel Aldi in nieuw jasje gestoken
Aldi

AMSTERDAM – De winkelmedewerkers van Aldi krijgen binnenkort nieuwe bedrijfskleding.

Dit meldt de discounter in een door het bureau Edelman opgesteld persbericht. Volgens Aldi maakt de nieuwe bedrijfskleding deel uit van de nieuwe winkeluitstraling die het bedrijf nastreeft. Bij die winkeluitstraling horen ook ‘een nieuw lichtconcept, fris kleurgebruik en bredere gangpaden’. Volgens de discounter zijn dat elementen die door klanten ‘in hoge mate’ worden gewaardeerd.

Aantrekkelijke locaties
Aldi gaat ook nieuwe en moderne winkels op aantrekkelijke locaties openen. Wat dat precies inhoudt, laat Aldi in het midden. Onlangs werd al wel bekend dat Aldi zijn kleinere vestigingen (<500 m2) in Nederland wil sluiten. Op de eigen website zegt Aldi op zoek te zijn naar winkels van 1100m2 en circa 100 parkeeerplaatsen. Bouwkavels van 4000 tot 6000m2 zijn ook goed.

Reageer op dit artikel