nieuws

‘Deen heeft marktaandeel van 25 procent

Formules

‘Deen heeft marktaandeel van 25 procent

WEST-FRIESLAND – Het landelijke marktaandeel van Deen mag dan beperkt blijven tot ongeveer 2 procent, in Noord-Holland is het jubilerende familiebedrijf goed voor 25 procent.

Dat zegt Fons Deen, tegenwoordig directeur holding en vastgoed bij Deen, in het Westfries Weekblad. Deen viert de komende periode het tachtigjarige bestaan van de onderneming. Daartoe komt het bedrijf onder meer met een speciaal magazine voor klanten. Ook gaat deze week de grootste vestiging van de keten in Amsterdam open. Deen heeft op dit moment 64 filialen met 6200 werknemers.

Landelijke ambities
Het bedrijf ontstond in 1933 en inmiddels is de derde generatie betrokken bij het bedrijf, dat actief is in Noord-Holland en Flevoland. ‘Wij hebben nooit landelijke ambities gehad. We hebben een landelijk marktaandeel van 2 procent, maar in Noord-Holland ligt dat op 25 procent. We willen onze trouwe klanten verse producten bieden, zoals brood uit eigen bakkerij, vleeswaren uit eigen slagerij en mooie streekproducten’, aldus Deen.

Reageer op dit artikel