nieuws

C1000 Kuipers beste van Nederland

Formules

C1000 Kuipers beste van Nederland

OLDENZAAL – De C1000 aan de Deken Scholtenstraat in Oldenzaal is de beste C1000 van Nederland. Dat bleek donderdagavond, tijdens het slotfeest van de interne winkelwedstrijd van de formule.

Het is een van de drie winkels van ondernemers Jan en Björn Kuipers in het Twentse stadje. Tijdens de finale van de ‘C1000 Battle’ bleven vader en zoon Kuipers de winkels van Jan Abbas (Gieten) en René Puts (Stramproy) voor. Volgens de jury lagen de drie beste winkels dicht bij elkaar, maar scoorde Kuipers net even beter. In totaal hadden achttien winkels zich geplaatst voor de finale.

Klantvriendelijkheid
De vriendelijkheid van medewerkers werd door klanten van Kuipers beoordeeld met een 9. Op alle andere criteria scoorde de winkel consistent. De C1000 van Abbas scoorde ook goed op het gebied van klantvriendelijkheid, terwijl Puts scoorde met lokaal ondernemerschap en ‘orde en netheid’.

Trots
Björn Kuipers in een eerste reactie op de winst: ‘Ik ben enorm trots op deze prijs. We hebben er met het hele team ontzettend hard aan gewerkt om dit te bereiken. Dat we dan vanavond met z’n allen op het podium staan met de beker is helemaal geweldig. Een groot compliment voor ons hele team.’

Reageer op dit artikel