nieuws

Vomar maakt ontbijt voor scholieren

Formules

Vomar maakt ontbijt voor scholieren

Alkmaar – Vomar Voordeelmarkt sponsort op vrijdag 26 april, tijdens de Koningsspelen ter ere van de aankomende troonswisseling, het ontbijt voor 57 basisscholen.

De filiaalmanagers van de 57 winkels van de formule kiezen zelf een basisschool uit de directe omgeving. Voor elke leerling  en leerkracht van de gekozen school is op 26 april een volledig verzorgd ontbijt af te halen.

Jumbo

Vomar is niet de enige formule die zorgt voor een ontbijt voor de kinderen, Jumbo doet dit ook. De Koningsspelen zijn een initiatief van het Nationaal Comité Inhuldiging. Op vrijdag 26 april organiseren veel basisscholen door heel Nederland een Koningssportdag ter gelegenheid van de troonswisseling. De invulling van deze sportdag mogen de scholen zelf bepalen.

Reageer op dit artikel