nieuws

Jumbo levert ontbijt tijdens Koningsspelen

Formules

Jumbo levert ontbijt tijdens Koningsspelen

VEGHEL – Jumbo zorgt op 26 april voor het ontbijt van de basisscholen die meedoen aan de zogeheten Koningsspelen.

Dat heeft het ministerie van Algemene Zaken woensdag bekendgemaakt, meldt persbureau Novum. Dit ontbijt kunnen de scholen een dag voor de nationale sportdag gratis ophalen bij het dichtstbijzijnde Jumbo-filiaal. De supermarktketen probeert een oplossing te bedenken voor scholen in plaatsen waar geen Jumbo in de buurt is. Het ontbijt zal onder meer bestaan uit brood, beleg, zuivel en fruit. Jumbo zorgt ook voor servetten en placemats.

Belangrijke stap

26 april, de dag van de Koningsspelen, wordt een sportdag voor alle kinderen in het basisonderwijs. De Johan Cruyff Foundation en de Richard Krajicek Foundation zijn verantwoordelijk voor de algehele coördinatie van alle betrokken partijen. ‘Dit is een heel belangrijke stap in het verwezenlijken van onze ambitie om het ontbijt gratis aan de scholen aan te kunnen bieden’, zegt organisator Richard Krajicek. ‘Als we nu nog een paar leveranciers aan boord krijgen, dan hebben we een prachtig gevuld pakket.’ Om bedrijven te belonen voor hun bijdragen, mogen ze het zogeheten Wij Helpen Mee-logo van de Koningsspelen voeren. Er is onder meer een poster ontwikkeld die naar de partners wordt opgestuurd.

Reageer op dit artikel