nieuws

Troefmarkt Sint Hubert stopt na ramkraak

Formules

Troefmarkt Sint Hubert stopt na ramkraak
Bart Nijs

SINT HUBERT – Troefmarkt Kremers stopt ermee. De winkel, waar in de nacht van zondag op maandag een ramkraak plaatsvond, ging gisteren niet meer open.

Op zijn website maakte eigenaar Stefan Kremer bekend dat de ramkraak het laatste zetje was dat hem deed besluiten zijn Troefmarkt te sluiten na vijftien jaar.

Malaise

De ramkraak van zondagnacht is niet de enige reden voor de winkelsluiting. Kremers noemt de economische malaise als belangrijke oorzaak voor het sluiten van de supermarkt. Zijn omzet liep de laatste jaren sterk terug. De ramkraak noemt hij een ‘dieptepunt’.

Beelden op Facebook

Bij de ramkraak namen de daders ruim €750 mee. Kremers zette vervolgens beelden van de kraak op Facebook, maar werd al snel door de Bond van Wetsovertreders gesommeerd de beelden binnen een dag te verwijderen. Dat deed Kremers, hoewel dit volgens de politie niet verplicht is.

Reageer op dit artikel