nieuws

Deen uitgeroepen tot beste winkelketen

Formules

Deen uitgeroepen tot beste winkelketen

BUSSUM – Supermarktketen Deen is door de vakjury van de ING Retail Jaarprijzen 2012 uitgeroepen tot beste winkelketen.

Daarnaast won de vestiging van Deen in Landsmeer de zogeheten juryprijs “Leukste Winkel om bij te Werken”. De winnaars werden woensdagavond bekendgemaakt tijdens de zeventiende editie van het ING Retail Jaarprijs Gala.  Tijdens het gala in Spant! te Bussum zijn in totaal negen prijzen uitgereikt, waarvan acht aan retailers en een aan een toeleverancier.


Juryrapport

Deen werd door de vakjury geprezen vanwege de ‘uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit’. Daarnaast is de formule volgens de jury onderscheidend door zijn aanbod van bloemen en planten, het versgebakken brood en het assortiment verse maaltijden uit de eigen keuken. Ook stipte de jury de klanttevredenheid aan, de eigenzinnige ontwikkeling van foodconcepten, de voortrekkersrol bij de introductie van de cashloze supermarkt en het feit dat Deen de eerste supermarktformule was die de plofkip in de ban deed.

Reageer op dit artikel