nieuws

Wessanen start kaas- en wijnweken

Formules

Wessanen start kaas- en wijnweken

AMSTERDAM – De komende zes weken staan de vestigingen van Natuurwinkel en GooodyFooods in het teken van de biologische kaas- en wijnweken.

Tijdens deze weken presenteren de winkelformules van Wessanen Benelux een extra breed en voordelig assortiment van kazen en wijnen uit verschillende landen. Ook kunnen klanten sparen voor allerlei handige kaasattributen, zoals messen, raspen en schaven. Daarnaast zijn er speciale recepten verkrijgbaar met combinaties van kaas en wijn.

Koeien

In de winkels liggen kazen uit onder meer Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Nederland. Zo is er Remeker, uitsluitend gemaakt van Jersey koeienmelk en Biopracht die is gemaakt van Holsteiner koeienmelk. In de week voor Sinterklaas bieden de winkels een selectie van uitsluitend slow food kazen.

Nicolaas Klei

Voor de biologische wijnen heeft Wessanen Benelux een selectie gemaakt uit de landen Italië, Frankrijk, Zuid-Afrika, Chili en Argentinië. Bij de selectie ervan was ook wijnschrijver Nicolaas Klei betrokken. Stuk voor stuk zijn het zuivere wijnen van biologisch geteelde druiven.

Reageer op dit artikel