nieuws

Plus grijpt naast Loden Leeuw

Formules

Plus grijpt naast Loden Leeuw

HILVERSUM – De reclamecampagne van Plus met vier medewerkers is niet de meest irritante reclame van Nederland. Die eer gaat naar een commercial van postorderbedrijf Zalando.

Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens het Tros-televisieprogramma Radar. Presentatrice Antoinette Hertzenberger reikte de zogenoemde Loden Leeuw uit op het hoofdkantoor van Zalando in Berlijn. De reclame van het postorderbedrijf in schoenen en kleding werd met grote voorsprong nummer één in de publieksverkiezing.

Plus

Plus kreeg ongeveer een kwart van de stemmen en eindigde met zijn reclamecampagne op de tweede plaats. Het is voor het tweede jaar op rij dat een supermarktketen op de tweede plaats uitkomt in de verkiezing. In 2010 ergerden veel kijkers zich aan de reclamecampagne van C1000.

Reageer op dit artikel