nieuws

Nieuwe pilot Supercoop in Assen

Formules

Nieuwe pilot Supercoop in Assen

VELP – Coop lanceert een nieuw format voor Supercoop. De eerste Supercoop nieuwe stijl opent op 9 november de deuren in Assen.

In de nieuwe Supercoop is gekozen voor verhoudingsgewijs veel lage stellingen, waardoor er een ruimer zicht ontstaat. Daarnaast zijn kw en vers niet meer gescheiden. Ook heeft de nieuwe winkel een ambachtelijke slager in huis. Verder is er meer aandacht voor de huismerken. Hiervoor ruimt Supercoop verschillende kopstellingen in. De formule presenteert ook nieuw assortiment op kopstellingen. De winkel kent maximale openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur.

Pijlers

Volgens Coop zijn “sterk aangescherpte prijzen, een uitgebalanceerd assortiment en een frisse hypermoderne lay-out in een nieuwe huisstijl” de pijlers onder het nieuwe format. ‘Een bewuste keuze en een harde belofte, de consument zal de weg naar Supercoop nu ook om de prijs weten te vinden’, aldus commercieel directeur Gerard Koning over de pilot. Zoals de foto al laat zien hangt de actiestraat vol prijssignalen en staan er oranje actiekisten op de winkelvloer.

Nieuwbouw

De eerste Supercoop-winkel is gevestigd in het nieuwe winkelcentrum Kloosterveste. Ter gelegenheid van de opening laten een kleine duizend leerlingen ballonnen op. Voor elke ballon doneert Supercoop een bedrag aan Unicef. Supercoop krijgt in Kloosterveste gezelschap van Albert Heijn.

Reageer op dit artikel