nieuws

Kees de Kat (SdB) gaat fruit inkopen

Formules

Kees de Kat (SdB) gaat fruit inkopen

AMERSFOORT – Kees de Kat, manager buying en merchandising bij Super de Boer, verlaat eind dit jaar het bedrijf uit Amersfoort.

Dat meldt Super de Boer in een persverklaring. De Kat maakt de overstap naar Koninklijke Fruitmasters Groep, een grote coöperatie in fruit van Nederlandse bodem. De Kat wordt directeur Fruitmasters Telers.

Onkenhout

De Kat krijgt geen opvolger als inkoper voor Super de Boer. Directievoorzitter Niels Onkenhout neemt zijn portefeuille waar. Overigens worden de meeste topfuncties bij SdB niet opgevuld. Zo draagt Onkenhout tevens de verantwoordelijkheid over het commerciële beleid sinds het vertrek van commercieel directeur Eric Leebeek naar Plus Retail.

Reageer op dit artikel