nieuws

Attent, Deen en Supercoop op iPhone

Formules

Attent, Deen en Supercoop op iPhone

AMSTERDAM – De iPhone-applicatie ‘Aanbieding’ heeft een update gekregen, waardoor ook de aanbiedingen van Attent, Deen en Supercoop zijn op te vragen.

De applicatie werd juni 2009 gelanceerd. Gebruikers van een iPhone konden vanaf dat moment aanbiedingen zoeken op productcategorieën, zoals vlees, brood of bier bij de formules Albert Heijn, Aldi, C1000, Coop, Dekamarkt, Dirk/Bas/Digros, Lidl, Plus, Spar en Super de Boer. In de nieuwe versie zijn diverse tips en suggesties van gebruikers verwerkt, zoals het toevoegen van de drie nieuwe supermarkten.

Jumbo

De applicatie heeft nu ook een top 25 populairste aanbiedingen van de week en de top 10 per supermarkt. De toplijsten zijn gebaseerd op aanbiedingen die gebruikers aan hun boodschappenlijstje hebben toegevoegd. Ondanks het verzoek van honderden gebruikers om ook Jumbo toe te voegen, is deze supermarkt nog niet aanwezig. Volgens de ontwikkelaar zag Jumbo geen voordeel in het vermelden van hun aanbiedingen in deze iPhone-applicatie.

Reageer op dit artikel