nieuws

Vijf minuten gratis winkelen bij Jumbo

Formules

Vijf minuten gratis winkelen bij Jumbo

HILVERSUM – Supermarktketen Jumbo en accountants- en adviesbureau PWC hebben het Leger des Heils in Almere gratis vijf minuten winkelen aangeboden.

De actie was het gevolg was een aanbod van financieel directeur Ton van Veen van Jumbo. Tijdens een veiling op het jaarlijkse CFO diner bracht hij het veilingstuk ‘5 Minuten Gratis Winkelen’ in voor het goede doel: Stichting Microkrediet Bomen tot in de Hemel. Adviesorganisatie PwC bood het hoogste bedrag en schonk deze bijzondere aankoop vervolgens aan het Leger des Heils.

Hilversum

De boodschappen werden dinsdag 19 juni gedaan bij de Jumbo van ondernemer Carl van Dam in Hilversum. Een vertegenwoordiger van het Leger des Heils zag kans binnen vijf minuten tijd voor ruim 700 euro aan boodschappen in een aantal karretjes te laden. 'Met deze boodschappen kan ik heel veel mensen blij maken met een voedselpakket. En voor mijzelf was het gratis winkelen ook een heel speciale ervaring. Dat je kunt pakken wat je wilt en niet op de prijs hoeft te letten, dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt', aldus de heer van Teijlingen. 

 

Reageer op dit artikel