nieuws

Meer koelruimte voor Dirk en Deka

Formules

Meer koelruimte voor Dirk en Deka

VELSEN-NOORD – Een nieuw koelhuis aan de Olieweg in Velsen moet plaats bieden aan 30.000 pallets met goederen voor onder meer de supermarktketens Dekamarkt en Dirk van den Broek.

Het onderkomen met een oppervlakte van 10.000 vierkante meter is naar verwachting het komend voorjaar klaar voor gebruik.  Volgens eigenaar Piet Blankendaal komen hier vijftig mensen te werken. Het is de bedoeling dat het aantal arbeidsplaatsen oploopt tot 150.

Contracten

De twee supermarktketens beschikken al over gezamenlijke opslagruimten aan dezelfde weg. De forse uitbreiding is een gevolg van de langdurige contracten die de onderneming met Dekamarkt en Dirk van den Broek heeft afgesloten. ‘Ik heb al jaren goede contacten met de directies van de Deka en Van den Broek. Vandaar deze nauwere samenwerking’, aldus Blankendaal in het Noord-Hollands dagblad.

Reageer op dit artikel