nieuws

Spar reorganiseert kw-afdeling

Formules

Spar reorganiseert kw-afdeling

WAALWIJK – Spar gaat zijn Unit Kruidenierswaren anders inrichten.

De unit zal verdeeld worden in een groep Food- en een groep Non-fooddiensten. Beide groepen krijgen een senior category manager die als teamleider gaat opereren en rechtstreeks aan de commercieel directeur gaat rapporteren. Voor deze post zal per december Susanne Kroon in dienst treden. Beide senior category managers zullen zelf ook een aantal groepen in hun portefeuille hebben.

AH-man

Voor de positie van senior category manager Food zal Erwin Jansen per 1 september aantreden. Jansen heeft bij de Kruidenier groep gedurende een aantal jaren verschillende functies bekleed. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Albert Heijn.

Vacant

De functie van senior category manager Non-fooddiensten is nog vacant. Nicole van Doorn blijft als unit manager vers eindverantwoordelijk voor de vers groepen. De verschillende category managers voor brood, AGF, vlees, diepvries, zuivel, vleeswaren en kaas blijven aan haar rapporteren.

Reageer op dit artikel