nieuws

Coop start acties rond jubileum

Formules

Coop start acties rond jubileum

VELP – Coop organiseert de komende weken een spaaractie, omdat de supermarktketen 120 jaar bestaat.

Coop begint op zaterdag 7 mei met het aanbieden van een gebakje aan de klanten en een spaaractie voor een boodschappenpakket t.w.v.   € 40. Bij elke €15 aan boodschappen en bij tientallen actieproducten krijgt de klant een gratis pakketzegel. Met 42 zegels is de spaarkaart vol. Op 7 mei krijgen klanten bij besteding van € 15 aan boodschappen dubbele feestzegels.

Twitter

Wie tussen 7 mei en 18 juni Coop op Twitter feliciteert met gebruik van de zogeheten hashtag #coop120 maakt elke dag kans op het boodschappenpakket. Klanten kunnen Coop ook gelukwensen door gefilmde felicitaties te uploaden op coop.nl of supercoop.nl. De leukste acht video’s winnen een ballonvaart voor twee personen. Ten slotte maken klantenkaarthouders kans op een VIP-avond met limousine en een dinershow.

Vliegtuigjes

Vanaf 7 mei zijn alle winkels van de supermarktketen versierd vanwege het jubileum. Daarnaast zet Coop vliegtuigjes, moving billboards, promoteams en tv-commercials in om de verjaardag onder de aandacht te brengen. Ook maken sommige winkels voor deze gelegenheid gebruik van ballonnenclowns, dj’s of een boodschappenbezorgdienst met paard en wagen.

Reageer op dit artikel