nieuws

C1000 vult zakken met barbecuevlees

Formules

C1000 vult zakken met barbecuevlees

AMERSFOORT – C1000 heeft deze week een scherpe actie lopen met barbecuevlees tegen afbraakprijzen.

Bij de zaterdag bezorgde weekfolder voegde Schuitema een papieren zak, waarin klanten vijf soorten barbecuevlees kunnen doen. Voor de volle zak met daarin 22 stuks vlees betaalt de consument slechts tien euro. Normaal moet voor de vijf barbecueworstjes, vijf hamburgers, twaalf varkenssaté’s, vijf gemarineerde schouderkarbonades en vijf golfspiezen circa 18,49 worden afgerekend.

Barbecue-weer

Begin februari hield C1000 een vergelijkbare actie met regulier vlees. Ook toen betaalden klanten slechts tien euro voor een zak vol vlees. De barbecue-actie van C1000 volgt op een weekend waarin door veel mensen al is gebarbecued. Voor deze week duiden de weersverwachtingen erop dat er opnieuw gebarbecued kan worden, ook al wordt het met een temperatuur van circa 20 graden Celsius niet bijzonder warm.

Reageer op dit artikel