nieuws

Nieuwe AH: Mandjes te koop

Formules

HEEMSKERK – Albert Heijn denkt in de vernieuwde winkelformule een oplossing te hebben gevonden voor de diefstal van winkelmandjes. Het supermarktbedrijf biedt de winkelmandjes vanaf heden aan zijn klanten te koop aan.

Bij binnenkomst in de winkel in Heemskerk, waarbij geen tourniquette hoeft te worden gepasseerd, kunnen klanten een mandje meepakken. Daarbij kunnen ze direct een keuze maken voor een blauw leenmandje of een wit koopmandje. De prijs van een koopmandje bedraagt 3,50 euro.

Natuurlijk zijn er ook gewoon winkelkarren te leen. Bij binnenkomst in de winkel loopt de klant eerst tegen de AGF-afdeling aan. Daarna volgt het zware deel van het assortiment, zoals de frisdranken. Volgens Albert Heijn is uit onderzoek gebleken dat klanten graag de zwaardere voorwerpen eerst in de winkel legt.

Achtergrond over de nieuwe AH

Fotoreportage

nieuwe AH in Heemskerk


FoodFactSheet:

Albert Heijn

Meer nieuws over de nieuwe AH

AH

presenteert prototype nieuwe supermarkt


Meer

ruimte voor non-food


Melk

alleen in huismerk


Mandjes

te koop


Meer agf in koelingen


Huismerk

Kies & Kook-maaltijden


Geen

Airmiles meer

Auteur: Joep Meijsen

Reageer op dit artikel