nieuws

AH Kies & Kook in zeventien AH’s

Formules

ZAANDAM – Het nieuwe maaltijdmeubel Kies & Kook wordt uitgerold naar zeventien andere supermarkten van Albert Heijn. Het nieuwe concept voor kant-en-klare maaltijden werd twee weken geleden in Heemskerk geïntroduceerd.

Dat meldt Distrifood. Kies & Kook biedt een uitvoerig assortiment maaltijdcomponenten, waarmee op eenvoudige wijze een complete gezinsmaaltijd kan worden samengesteld. Vier componenten worden voor de vaste prijs van acht euro verkocht.

Het concept wordt ook in de elf filialen van AH XL neergezet alsmede zes wijkwinkels. Daarbij gaat het om vestigingen in Almere, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Zutphen en Capelle aan den IJssel. Franchisers krijgen het concept nog niet aangeboden.

Achtergrond over Albert Heijn

Video-impressie

van nieuwe Albert Heijn
Fotoreportage

nieuwe AH in Heemskerk


FoodFactSheet:

Albert Heijn

Meer nieuws over de nieuwe AH

AH

presenteert prototype nieuwe supermarkt


Meer

ruimte voor non-food


Melk

alleen in huismerk


Mandjes

te koop


Meer agf in koelingen


Huismerk

Kies & Kook-maaltijden


Geen

Airmiles meer

Auteur: Joep Meijsen

Reageer op dit artikel