fotoreportage

Fotorepo: Tweede Jumbo City in Den Bosch

Formules 5055

Fotorepo: Tweede Jumbo City in Den Bosch
Foto's: Jumbo en Distrifood

DEN BOSCH – Jumbo heeft woensdag zijn tweede City-winkel geopend in Den Bosch. In de Jumbo City Paleiskwartier wordt onder meer kibbeling bereid.

De locatie aan de Hofvijver is er een met een historie. Jumbo is op deze plek de derde formule in vier jaar tijd. Tot voor kort zat hier een vestiging van Emté 3.0. Die winkel sloot op 1 juni de deuren. Voor de periode Emté stond daar het concept Versmarkt Van Heinde. Die winkel ging op november 2015 open, maar moest 17 april 2016 alweer de deuren sluiten. 7 mei 2016 opende de Emté de deuren.

Meer dan 13.000 artikelen

De nieuwe Jumbo City is duidelijk één van de grotere vestigingen binnen het City-concept. De winkel heeft meer dan 13.000 artikelen. Zo zitten er veel producten van La Place in het assortiment, waaronder een groot aantal broden, verse sappen en veel varianten chocolade van La Place.

Ruime openingstijden

De winkel is zeven dagen per week geopend. Aansluitend op de wensen van klanten in de binnenstad hanteert Jumbo City Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch ruime openingstijden. De winkel is op maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 22.00 uur. Jumbo heeft in Den Bosch al een City-winkel aan de Visstraat.

Zaterdag meer over de nieuwe Jumbo City in Distrifood

Foto's

Reageer op dit artikel