fotoreportage

Fotorepo: Lidl vernieuwt in Huizen

Formules 19376

Fotorepo: Lidl vernieuwt in Huizen

HUIZEN – Lidl heeft zijn flagshipstore in Huizen verhuisd en vernieuwd. Opvallend is dat de winkel opent met een versplein, waar brood, agf en vlees/vis/vegan samen zijn gebracht.

Dit principe is voortaan de nieuwe standaard voor Lidl en wordt in alle nieuwe en verbouwde vestigingen toegepast, werd bij de opening van de winkel woensdagochtend verteld. Zie hier een impressie:

 

Innovatief zelfscansysteem

De winkel in Huizen, gevestigd naast Lidl’s hoofdkantoor, is in oppervlakte niet gegroeid, maar heeft wel ruimere gangpaden gekregen. Ook nieuw is een broodsnijmachine die door klanten zelf te bedienen is. Verder kent de winkel een innovatief zelfscansysteem. Klanten leggen hun boodschappen na het scannen in een mandje. Het systeem komt uit Duitsland waar de kassa checkt of het toegevoegde gewicht logisch is. In Nederland is de gewichtscontrole vooralsnog uitgeschakeld. Een medewerker loopt rond om te assisteren en om een oogje in het zeil te houden.

Kopstelling met tapas en kaas

Verder verkoopt de winkel, zoals bij alle nieuwe vestigingen, geen rookwaren. Luxe kazen en tapas zijn daarnaast uit de wandstelling gehaald en op de kop van een gangpad geplaatst om dit assortiment wat meer uit te lichten. In de winkel ook een test met de broodsnijmachine:

 

Distrifood nam woensdagochtend een kijkje in de winkel. Later deze week meer op distrifood.nl en in de papieren editie. Kijk hier naar een video van de winkel.

Provincierapport

Foto's

Reageer op dit artikel