fotoreportage

Fotorepo: Jumbo opent Foodmarkt in Tilburg

Formules 4824

Fotorepo: Jumbo opent Foodmarkt in Tilburg

TILBURG – Jumbo heeft afgelopen woensdag een Foodmarkt geopend in Tilburg. Hierbij een fotoreportage van de openingsdag.

Het is de zesde Foodmarkt van de formule uit Veghel. De winkel zit in een nieuw pand aan de Stappegoorweg 175 in Tilburg, gelegen naast de A58. Parkeren kan in de parkeergarage onder de Foodmarkt.

Grootste supermarkt in de regio

Volgens Jumbo gaat het om de grootste supermarkt van de regio Tilburg. Het assortiment bestaat uit meer dan 20.000 producten. Bestaande concepten van Jumbo Foodmarkt zijn aangevuld met onder meer ter plekke bereide handgemaakte sushi rolls, vers gebakken fish ’n chips, geroosterde oerhammetjes en gezonde salades. Verder is er een Foodcafé met 165 zitplaatsen.

Openingstijden

Colette Cloosterman – van Eerd, cco van Jumbo: ‘In deze concept-store komen alle ideeën en inspiratie samen die we hebben op het gebied van makkelijk, lekker en gezond eten. Dat doen we met een breed assortiment aan verse, lekkere en gezonde producten enn het bereiden van verse La Place maaltijden uit onze keukens.’ Foodmarkt Tilburg is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 20.00 uur.

Zie ook: Fotorepo: Jumbo Foodmarkt Groningen

Foto's

Reageer op dit artikel