fotoreportage

Fotorepo: Jumbo Foodmarkt Groningen

Formules 5778

GRONINGEN – Jumbo-ondernemers Anrico Maat en Paul Papo openden woensdagochtend de deuren van hun Jumbo Foodmarkt in Groningen. Een fotoverslag van de opening.

Fotorepo: Jumbo Foodmarkt Groningen

De grootste supermarkt van het noorden heeft een oppervlakte van ruim 3500 vierkante meter. In de winkel is onder meer ruimte gemaakt voor een Foodcafé, een La Place-keuken waar onder meer pizza’s worden bereid en zijn er verschillende lokale producten te koop, waaronder Solt garnalen.

Vegan in de Foodmarkt

Opvallend is de keus voor een groot vegan-assortiment. Volgens Maat en Papo herbergt de winkel het grootste vegan-assortiment van Nederland. Zo is er onder meer plaats voor zowel een diepvrieskast als een koelkast met veganproducten.

Ondernemers

De Foodmarkt in Groningen is de eerste Foodmarkt die wordt aangestuurd door ondernemers. In de toekomst zal ook Jumbo-ondernemer Edward Koornneef een Foodmarkt openen in Naaldwijk. Zaterdag meer over de nieuwe winkel van Anrico Maat en Paul Papo in de papieren editie van Distrifood.

De foto’s zijn gemaakt door Jan Willem van Vliet

Foto's

Reageer op dit artikel