fotoreportage

Fotorepo: AH Geveling opent in Huissen

Formules 4553

Fotorepo: AH Geveling opent in Huissen

HUISSEN- AH-franchiser Hans Geveling opende afgelopen woensdag zijn nieuwbouwwinkel in het Gelderse Huissen. De ondernemer is al veertig jaar gevestigd in de stad, waarvan de laatste vijf jaar in een tijdelijke winkel.

De winkel is tegen de dijk in Huissen aangebouwd, 2500 vierkante meter groot en uitgerust met vijf kassa’s. Daarnaast zijn er nog acht zogenoemde scan & go-kassa’s. Het betreft een Albert Heijn-supermarkt waarin de meeste nieuwe formule-elementen zijn verwerkt. Op het dak is ruimte voor tachtig auto’s. De buitenkant is zo ontworpen dat deze modern is, maar wel past in het historische straatbeeld in het centrum van Huissen.

Een uitgebreid verhaal over de winkel is te lezen in de papieren editie van Distrifood. nummer 22 van 2 juni 2018

Foto's

Reageer op dit artikel