fotoreportage

Foto en video: Nettorama Eindhoven

Formules 3919

Foto en video: Nettorama Eindhoven
© Fotopersburo Bert Jansen

EINDHOVEN – Nettorama heropende 6 maart zijn filiaal in winkelcentrum De Hurk in Eindhoven. In de winkel borduurt de merkendiscounter voort op bewezen succes.

Verwacht van Nettorama geen formule versie 8.0 of 9.0, zegt directeur Harry Sulmann. ‘Al die wijzigingen en nieuwe formules bij andere supermarktbedrijven.. Dat doen die mensen meer voor zichzelf dan voor de klant. Die klant wil gewoon de basis op orde hebben. Boodschappen doen in een schone winkel, met redelijk geprijsde producten en vriendelijk personeel.’

Nettorama gaat voor consistentie

Volgens Sulmann wordt over die basis in de branche maar weinig gesproken. ‘Terwijl het de grootste uitdaging is die er bestaat. Bij Nettorama gaan we voor consistentie, dat is onze grootste kracht.’ In Eindhoven resulteert dat in een winkel (1600 m2 vvo) die is geüpgraded naar voorbeeld van andere recent verbouwde winkels van de keten. De winkel staat qua omzet en oppervlakte in de top vijf van de merkendiscounter.

Lage koelingen voor het overzicht

Nieuw is onder meer een vaste plek voor seizoensassortiment. Ook is de winkel energiezuinig gemaakt, zo wordt er geen gebruik meer gemaakt van gas. Ook zijn de koelingen in de supermarkt bewust laag gehouden, zodat klanten overzicht hebben. Volgens Sulmann is ruimte heel belangrijk voor de formule: ‘Met de klantenaantallen die wij over de vloer krijgen, moeten we de boel niet dichtspijkeren.’

In Distrifood 10, die zaterdag 10-03 verschijnt, meer aandacht voor Nettorama’s nieuwste winkel.

Zie ook: Nettorama neemt AH in Valkenswaard over

Foto's

Reageer op dit artikel