fotoreportage

Fotorepo en video: tweede Jumbo City

Formules 8904

Fotorepo en video: tweede Jumbo City

EINDHOVEN – In Eindhoven opende vanmorgen de tweede Jumbo City van Jumbo. Na Groningen dit voorjaar is het de eerste winkel op een station.

De jongste vestiging van Jumbo City telt 4 scan & go kassa’s en 2 gewone. De winkel beslaat 133 m2 aan vloeroppervlakte. In het assortiment ligt de focus op gezonde producten: ze liggen vooraan in de winkel. Opmerkelijk: in de kleine zaak wordt de sushi ter plekke gemaakt.

Eerste onder naam Jumbo City

De vestgiging is de eerste winkel met de naam Jumbo City. De eerste gemakswinkel van de keten, in Groningen, heet nog Foodmarkt City (by Jumbo), maar al snel werd duidelijk dat Jumbo deze naam zou loslaten bij volgende vestigingen.

Distrifood maakte ook onderstaande video in Eindhoven:

Jumbo City voor reizigers en binnenstadsbezoekers

De Jumbo City in Eindhoven bevindt zich aan de centrumkant van het station. In een persbericht laat Jumbo weten dat ‘reizigers en bezoekers van de Eindhovense binnenstad makkelijk en snel bij Jumbo City terecht kunnen voor een ruim aanbod van lekkere en ter plekke bereide broodjes en tussendoortjes. Om direct te nuttigen of mee te nemen.’

Hieronder de eerste foto’s:

Reageer op dit artikel