fotoreportage

Fotorepo: Jan Linders heropent filiaal in Lent

Formules 2387

LENT – Ruim negen maanden na de brand in de nieuwjaarsnacht, is het filiaal van Jan Linders in Lent weer heropend.

Fotorepo: Jan Linders heropent filiaal in Lent

De winkel, in omzet behorend tot de drie beste van de regionale supermarktketen, is niet alleen vernieuwd, maar ook nog eens met 190 m2 vergroot tot 1400 m2.

Versafdeling

De extra meters in de winkel zijn vooral toegewezen aan de versafdeling. Die beslaat ruim 40 procent van het totale oppervlak. Het heeft te maken met de uitgangspunten van de formule, zegt commercieel directeur Chantal de Rijk. ‘Als je zo vaak als beste supermarkt uit de bus komt in het Versrapport, moet je dat wel waarmaken.’

Piek tussen 16.00 en 19.00 uur

Opvallend in de winkel zijn ook de brede gangpaden. Het hoort bij het idee van prettig boodschappen doen, vinden ze bij Jan Linders. En er zit ook een praktisch aspect aan. ‘Die ruimte hebben we nodig om de piekmomenten op te vangen. Deze winkel piekt enorm tussen 16.00 en 19.00 uur’, zegt directeur supermarkten, Ferry Moolenschot.

Reageer op dit artikel