fotoreportage

Fotorepo: Jumbo Leussink in Haaksbergen

Formules 5611

Fotorepo: Jumbo Leussink in Haaksbergen
Een yoghurttap. De broers Leussink kiezen ervoor om klanten zelf te laten tappen. Ook worden hier kant-en-klare yoghurts gemaakt die voorin de winkel worden verkocht. Foto: Koos Groenewold.

HAAKSBERGEN – De broers Niek en Tijn Leussink heropenden onlangs hun Jumbo in Haaksbergen. Daarin hebben ze de meeste modules van Jumbo opgenomen en deze aangevuld met de nodige eigen noviteiten.

Niek en Tijn Leussink zijn enorm trots op de vernieuwde winkel. ‘Een mini-Foodmarkt noemen we het wel’, vertelt Niek tijdens een rondleiding door de supermarkt. De opknapbeurt was ook hard nodig. ‘De oude winkel deed het nog steeds goed, maar was veertien jaar oud. Toen waren we geloof ik de veertigste Jumbo van Nederland. Het was toen de enige Jumbo in de wijde omtrek en had een grote regionale aantrekkingskracht. Nu zijn er veel meer Jumbo’s bij gekomen, maar we denken nu weer een winkel te hebben waar klanten voor omrijden.’

Online afhaalpunt nu permanent

Twee weken lang was de winkel op slot voor de verbouwing, maar op het plein voor de winkel stond een grote tent die als afhaalpunt voor online bestellingen dienst deed, en waar het broodaanbod te krijgen was. Online werden er dertig tot veertig bestellingen per dag afgehaald en inmiddels maakt een permanent afhaalpunt onderdeel uit van de winkel.

Lees het hele artikel in Distrifood 35 van 2 september 2017

Foto's

Reageer op dit artikel