fotoreportage

Fotorepo: AH in Arnhemse wijk Schuytgraaf

Formules 4238

Fotorepo: AH in Arnhemse wijk Schuytgraaf

ARNHEM – Dertien jaar lang runde AH-franchiser Theo Driessen in de Arnhemse wijk Schuytgraaf succesvol een noodwinkel. Nu heeft hij eindelijk de beschikking over een grotere, gloednieuwe supermarkt. In de noodwinkel draaide hij al een omzet van €300.000 per week. Wat moet het dan worden met zijn droomwinkel ?

Theo Driessen is geboren en getogen in het Arnhemse stadsdeel Schuytgraaf, zelf noemt hij het Driel-Oost, en droomt al een eeuwigheid over een winkel in die buurt. Al in 1998 hield hij bij de gemeente Arnhem zijn eerste pitch voor de bouw van een winkel. In 2004 opende hij er zijn noodwinkel. De economische crisis zorgde echter voor enorme bouwvertragingen en leidde ertoe dat het nieuwe winkelcentrum met de gloednieuwe Albert Heijn pas vorige week in gebruik kon worden genomen. Bijna twintig jaar na die eerste pitch en na dertien jaar in zijn noodsuper spreekt de 59-jarige ondernemer in het nieuwe pand wél over zijn droomwinkel. Woensdag werd de supermarkt geopend.

Een reportage over de nieuwe winkel in Distrifood van 13 mei 2017.

Reageer op dit artikel