fotoreportage

Fotorepo: De grootste Plus van Nederland

Formules 6606

ROTTERDAM – Ondernemer Elroy Verhoeven heeft in Rotterdam de grootste Plus van Nederland geopend. De verbouwde en vergrote supermarkt meet nu bijna 2000 m2. Het is tevens de vierde Briljant 2.0 winkel van Plus.

Fotorepo: De grootste Plus van Nederland
Foto's: Roel Dijkstra

De Plus van Verhoeven heeft ten opzichte van de drie voorgaande Briljant 2.0-winkels een paar extra modules. Zo is er een sushi-bar waar een concessionair dagelijks verse sushi maakt. Ook heeft de ondernemer bij de broodafdeling ruimte gemaakt voor 1 meter bonbons een twee meter luxe gebak.

Meest opvallende toevoeging is een horeca-unit. Klanten kunnen hier koffie drinken, de krant lezen of een pizza eten. Bijzonder is ook dat bezoekers die hier wat willen gebruiken niet perse de winkel in hoeven om boodschappen te doen.

Reageer op dit artikel