fotoreportage

Fotorepo: Tweede Plus Briljant 2.0

Formules 7174

Fotorepo: Tweede Plus Briljant 2.0

IJSSELSTEIN –  Plus-ondernemers Jaap, Johanna en Dennis Schimmel openden afgelopen woensdag hun nieuwe supermarkt. Voor de familie Schimmel is het de tweede Plus in IJsselstein. Schimmel noemt het ‘niet de grootste, maar wel de mooiste Plus van Nederland’.

Naast de winkel van Schimmel ligt een gloednieuwe Aldi van ruim 900 vierkante meter. Daar komen op korte termijn nog een fietsenzaak en een klein restaurant bij. En voor al deze zaken is een parkeerterrein met 200 (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.In één klap een ruim 2300 vierkante Plus erbij in IJsselstein. Een plaats waar volgens burgemeester Patrick van Domburg 34.200 mensen wonen. Schimmel: ‘Ik zag laatst een staatje van plaatsen waar de woningnood het hoogst was en de huizenprijzen het sterkst zijn gestegen. Weet je wie na Amsterdam en Den Haag op de derde plaats op de ranglijst stond? Precies ja, IJsselstein. Ik weet niet of al die woningen er gaan komen, maar er is in ieder geval plaats voor meer.’

Meer lezen over deze winkel in de papieren editie zaterdag

Zie hier de video:

Zie hier de foto’s:

Reageer op dit artikel