fotoreportage

Fotorepo: Van den Tweel supermarket Curaçao

Formules 5227

Fotorepo: Van den Tweel supermarket Curaçao

CURACAO – Multifranchiser Gerard van den Tweel heeft woensdag zijn supermarkt op Curaçao heropend.

Na een grondige restyling is Albert Heijn Zeelandia omgebouwd naar een Van den Tweel Supermarket. De supermarkt heeft nu onder meer een ambachtelijke slagerij. Van den Tweel opende de supermarkt in januari 2009 onder de AH-vlag.

Blauw vervangen door paars

Het AH-blauw is nu vervangen door paars. De switch, die Van den Tweel begin augustus al aankondigde in Distrifood, betekent niet dat er geen producten meer van Albert Heijn zijn te verkrijgen in de winkel. Zo heeft de supermarkt onder meer het Brouwers bier in het assortiment. Wel is het zo dat Albert Heijn geen verse producten meer levert. De winkel wordt gerund door Mischa Verzuu. Tot voor kort de man die AH Vleuterweide, de Supermarkt van het Jaar, aanstuurde.

Reageer op dit artikel