fotoreportage

Fotorepo: Opening Beej Benders

Formules 9393

Fotorepo: Opening Beej Benders

VENLO – Ondernemer Geert Benders opende woensdag zijn vershal Beej Benders aan het Monseigneur Nolensplein in hartje Venlo.

Het nieuwe versconcept van de Plus-ondernemer is een mengvorm van de traditionele voedingswinkel en horeca. Het gaat om een vershal van ruim 2000 vierkante meter. Hier lopen retail en horeca in elkaar over.

Assortiment Beej Benders

Het assortiment bestaat met name uit verse producten en versbereide gerechten die thuis of ter plekke geconsumeerd kunnen worden. Door met name bij regionale producenten in te kopen, zijn de producten volgens Benders herkenbaar, verser en vaak goedkoper dan het assortiment in supermarkten. Hierbij de eerste foto’s.

Foto’s zijn van Bert Jansen

Binnen het programma van het Verscongres is een bezoek aan Beej Benders opgenomen. Schrijf je voor het Verscongres in via vers-congres.nl.

 

Reageer op dit artikel