fotoreportage

Fotorepo: Deka’s World of Food in Doetinchem

Formules 6412

Fotorepo: Deka’s World of Food in Doetinchem

DOETINCHEM – Dekamarkt opende woensdag zijn derde World of Food. De winkel is te vinden aan de Stationsstraat in Doetinchem.

De World of Food heeft een oppervlakte van 3000 vierkante meter. Naast de dagelijkse boodschappen, is er in de supermarkt ook plaats voor horeca. Zo kunnen ontbijtjes, lunches en maaltijden genuttigd worden in een horeca-ruimte, vlakbij de ingang van de supermarkt.

Brood en koffie

In de World of Food is plaats gemaakt voor een slagerij en een bakker. Ook kan de klant zelf brood snijden dankzij een broodsnijmachine. Daarnaast is er een afdeling waar noten worden gebrand en is er plek voor non-food. Ook is er gedacht aan specifieke wensen van de klanten uit de Achterhoek en Duitsland. Zo was op de openingsdag Grolsch in de aanbieding, is er mosterd uit Doesburg en veel plaats voor koffie van Duitse merken.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Hieronder een fotoreportage van de Worlf of Food in Doetinchem.

Reageer op dit artikel