fotoreportage

Fotorepo: Jumbo serveert fish & chips

Formules 4660

Fotorepo: Jumbo serveert fish & chips

WINTERSWIJK – De Jumbo aan de Europalaan in Winterswijk werd afgelopen woensdag heropend. De supermarkt serveert onder meer een portie frites met gebakken vis (fish&chips, €5) aan zijn klanten.

Daarnaast beschikt de winkel ook over een assortiment verse smoothies en sappen te vinden en is er een tap voor verse yoghurt. Ook worden er verse pizza’s verkocht die klanten mee kunnen nemen of in een foodcorner kunnen opeten. Distrifood meldde eind mei al dat de supermarktketen na de zomer verschillende versmodules gaat uitrollen, waaronder modules met verse pizza’s en sushi.

Wijn en diepvries

Op de wijnafdeling in Winterswijk is na de verbouwing ook wijn in dozen verkrijgbaar en een breed aanbod aan diepvriesvlees, -schepvis en -gevogelte. Tevens worden er verschillende Duitse koffiemerken verkocht. De winkel beschikt verder over een eigen slijterij, een pakketpunt en een Post NL balie. De Jumbo wordt aangestuurd door filiaalmanager Ibo IJmker.

Foto’s zijn gemaakt door Hans Prinsen. Een reportage over de openingsdag en meer foto’s leest en ziet u in de nieuwste editie van Distrifood.

Reageer op dit artikel