fotoreportage

Fotorepo: Ekoplaza opent eerste citywinkel

Formules 2263

Fotorepo: Ekoplaza opent eerste citywinkel

UTRECHT – Ekoplaza opende donderdag in Utrecht zijn eerste citywinkel.

Het gaat om een concept waar veel biologisch to go-assortiment is te vinden. Ook is de winkel (140 m2) kleiner in oppervlak in vergelijking met de bekende Ekoplaza-vestigingen. De focus binnen het assortiment ligt op vers. Voor ieder moment van de dag heeft de Citystore een gevarieerd aanbod, dat vers wordt bereid. Zo is er bijvoorbeeld een to go-ontbijt in de ochtend.

Pick up point

Ook is er een pick up point in de winkel. Om de klant een volledig assortiment te bieden, is het mogelijk om via een scherm in de winkel een bestelling te plaatsen in de webshop van Ekoplaza. De bestelling staat de volgende dag (kosteloos) klaar om af te halen. Intern wordt het concept bij Ekoplaza een Ekoplaza to go genoemd, maar die naam staat niet op de gevel van de winkel aan de Zadelstraat.

Fotograaf: Herbert Wiggerman.

Reageer op dit artikel