fotoreportage

AH terug langs de snelweg: de eerste foto’s

Formules 4394

AH terug langs de snelweg: de eerste foto’s

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Albert Heijn is terug langs de snelweg. De eerste AH to Go-vestiging in een tankstation van BP is vandaag geopend. Distrifood heeft de eerste foto’s.

Het nieuwe snelwegoffensief van Albert Heijn begint op 6 september, met de opening van een AH to Go bij een BP aan de A20 in de buurt van Rotterdam. Het betreft de vierde poging van de marktleider. De komst van de AH to Go werd al enkele weken met duidelijk aan de snelweg zichtbare borden aangekondigd voor automobilisten die vanuit  Rotterdam via de A20 richting Gouda rijden.

Samenwerking werd al in maart van dit jaar aangekondigd

Op 24 augustus ging BP De Vink dicht om met de AH to Go binnen de muren enkele weken later te heropenen. In maart van dit jaar kondigden Albert Heijn en BP hun samenwerking al aan. In totaal komen er zes proeflocaties. ‘Wij weten dat onze klanten steeds vaker etenswaren voor directe en latere consumptie in onze shops kopen. Hier spelen wij op in door samen met Albert Heijn To Go een gevarieerd aanbod te creëren om aan deze groeiende behoefte te voldoen’, zo stelde Ruben Beens die binnen BP verantwoordelijk is voor de retailactiviteiten.

Indeling van de AH to Go langs de snelweg

De eerste indruk van de nieuw geopende vestiging: Bij de ingang koffie, daarnaast toiletten. Vervolgens salades, sappen en uiteindelijk de bakkerij en de kassa’s. In het midden staan meubels voor snacks, fruit, ontbijt en zelfzorg. Zoals Distrifood al enkele weken geleden onthulde breidt AH to Go ten bate van de snelwegproef het assortiment uit met meer fastfood, waaronder versgebakken hamburgers. Deze worden buiten het zicht van klanten bereid.

Komende zaterdag in Distrifood een interview met Jan Willem Dockheer, general manager van AH To Go en meer foto’s rond de herlancering van Albert Heijn langs de snelweg.

Reageer op dit artikel