fotoreportage

Fotorepo: Lidl toont resultaat vastgoedtak

Formules 5913

Fotorepo: Lidl toont resultaat vastgoedtak

TILBURG – Lidl Nederland opende vanochtend het vergrote winkelcentrum Heyhoef in Tilburg, inclusief een nieuw Lidl-filiaal.

Het is voor het eerst dat Lidl de rol van projectontwikkelaar op zich heeft genomen. Niet alleen is het winkelcentrum dankzij de inbreng van de vastgoedtak van Lidl met de helft uitgebreid, ook staat er nu een winkel van de supermarktketen. De Lidl in Tilburg kent een winkelvloeroppervlak van 1500 m2. De formule heeft ruim €16 miljoen in het project geïnvesteerd.

Inpandige parkeergarage

De vastgoedafdeling heeft ook gezorgd voor een ondergrondse, inpandige parkeergarage met 165 ruime parkeerplaatsen. Klanten die hun auto parkeren in de ondergrondse garage kunnen de Lidl-winkel en de rest van het winkelcentrum bereiken via een roltrap. Het filiaal wordt aangestuurd door filiaalmanager Jürgen Post, samen met 110 medewerkers.

Andere winkelformules

Lidl heeft inmiddels negen van tien nieuwe winkelunits in Heyhoef verhuurd. Het gaat om de winkelformules Xenos, Specsavers, Subway, Holland & Barrett, Primera, By Bianca damesmode, Brain Wash kapsalon, Kruidvat en Van Haren schoenen.

Hierbij de foto’s en een video van de drukte op de openingsdag

 

Reageer op dit artikel